woensdag 18 juli 2012

Nog meer cadeautjes voor de juffen

Aangezien de andere drie juffen van onze kinderen dit jaar niet bevallen zijn, had het weinig zin om 4 slabbetjes te borduren. Dus er moest een ander idee komen. En dat kwam er via wat snuffelen op internet.

Voor dit idee had ik onderstaande ingrediënten nodig.Al een idee wat dit worden gaat? Laat ik eerst eens vertellen hoe ik aan die schattige schelpjes kom. Nadat ik op internet had gelezen dat je zulke schelpjes bij de Action kon kopen, bedacht ik dat de Blokker ze vast ook wel zou hebben. Action zit niet in de buurt en de Blokker wel. Maar helaas, Blokker had ze niet. Wat nu? Mijn eerste gok was een woonwinkel hier vlakbij. Een ontzettend leuke winkel, waar ze in ieder geval schelpjes hadden, zag ik al bij binnenkomst. De winkeljuffrouw vertelde mij dat ze ze niet verkochten, maar als decoratiemiddel gebruikte. Ik mocht echter wel wat uit haar voorraad uitzoeken en dan zou ze wel een leuk prijsje voor me maken. Zo gezegd, zo gedaan. Nadat zij echter zag hoe 'weinig' ik nodig had, mocht ik ze van haar gratis meenemen!!! Ik vond dat zo lief! En daarom een eervolle vermelding voor Goed Gevonden.

Uiteindelijk had ik alle spulletjes bij elkaar en ben ik met de kinderen aan tafel gaan zitten. Ze mochten de zeeppompjes versieren met zeedieren-stickers en de schelpjes in het flesje doen.Ik verpak het straks nog even in cellofaan en doe een kaartje eraan met daarop iets in de trant van 'Het was dol-fijn bij jou in de klas' of  'Het was een spetterend jaar!' en klaar zijn de cadeautjes!! Nu maar hopen dat de juffen het ook leuk vinden!3 opmerkingen:

  1. Leuk idee!! en daar kom je nu pas mee haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. 't Was weer eens een last minute actie, haha! Je kan hem volgend jaar zo opzoeken hier als je hem wil gebruiken. ;o)

    BeantwoordenVerwijderen