zaterdag 16 mei 2015

Cadeaudoosje voor kersverse mama

Net als velen met mij heb ik een account op Facebook. Niet alleen om te 'gluren bij de buren', maar ook om inspiratie te zoeken voor mijn hobbies. Zo ben ik onder andere lid van de Fb-pagina van Yvonne Creations. En van de week kwam daar dit leuke cadeaudoosje voorbij. Degene die het gemaakt had, had in het deksel nog een venstertje gemaakt met Mica tussen het dessinpapier en het karton van het deksel. Dat wordt mijn volgende stap, eerst maar even mica halen. Het is een tijd geleden dat ik dat gebruikt heb. Gelukkig zit mijn favoriete hobbywinkel hier om de hoek dus ik ga straks even heen. Goed excuus om weer even te lekker te snuffelen of er nog iets van mijn gading bij zit.

Verder met het doosje, ik heb er al een paar leuke opmerkingen over gehad. Hopelijk vindt de kersverse mama het ook leuk. Nu nog even iets speciaals zoeken voor er in. Op Facebook zat er een spuugdoekje in en voor de foto heb ik dat ook gedaan, maar of ik moet kleinere spuugdoekjes hebben, of het doosje groter maken, want het past niet helemaal. Gelukkig moet ik vanmiddag nog naar de Prenatal dus kan ik meteen even kijken.Tot slot nog een klein advies dat ik vandaag op internet vond:
"Wacht niet op een goede dag, maak er één."

3 opmerkingen:

 1. Daar zal de kersverse mama zeker weten heel blij mee zijn! Het is echt een schitterend doosje geworden, mooi en stijlvol! Heel leuk met het babyplaatje van Eline in die roze kleuren, echt een meisjesdoosje!

  Knutselgroet Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk doosje is het geworden. Maar je kan er alle kanten mee uit je kan het ook gebruiken voor een cadeautje voor een verjaardag of straks met kerst. Deze is mij aan mijn aandacht ontsnapt op Facebook. Maar wens je veel plezier straks als je naar je favoriete hobby winkel gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal je de maten even toesturen, dan kan je hem ook maken. Ik zat inderdaad al aan andere gelegenheden te denken: vaderdag met zijn favoriete snoepjes bijvoorbeeld. 😃

   Verwijderen