donderdag 19 juni 2014

Top is af! Nieuwe project; log cabin pannenlap

De afgelopen dagen is de top van m'n quilt helemaal af gekomen. De rijgdraden zijn er uit en alles wat rest is om er een kussen van te maken. Aangezien ik geen gevorderde naaister ben, ga ik dit in de vakantie samen met m'n schoonmoeder doen.
Ik ben erg trots op het resultaat. Natuurlijk, als ik kritisch kijk, zie ik foutjes, maar voor een eerste keer vind ik het niet slecht.


Ik ben ook meteen aan een nieuw project begonnen; de pannenlap. Met een log cabin-blok heb je dat zo voor elkaar en dat is een blok dat ook hoog op mijn lijstje stond om te maken. De stofjes zijn al gekozen, de mallen zijn klaar. Van het weekend beginnen met knippen en naaien!
Zoals de ervaren quilter zal zien, mis ik nog een stofje voor het laatste randje. Daar komt waarschijnlijk het groene ruitje, maar dat is nog niet zeker. Ik heb voor het vaststellen van de kleurencombi de stoffen gewoon gevouwen en neergelegd, dus ik kon dat groene ruitje niet ook nog eens boven op leggen.

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd, het is erg mooi geworden, ik ben benieuwd naar je volgende project, ik blijf je volgen. zonnige groeten uit Rio, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je heb mooie stofjes er voor uitgezocht. Erg lief en het past ook leuk bij elkaar, ik ben benieuwd naar het eind resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je quilt is prachtig geworden zeg! Hele mooie kleuren en patronen.

  Groetjes Lisanne
  http://cardsbylies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen