zondag 20 april 2014

Verjaardagskaartje

Ik was laatst jarig en toen kreeg ik via de post wel een heel leuk cadeautje; 2 dot & do pakketjes van Yvonne Creations. Vandaag, eerste Paasdag, kon ik me niet langer bedwingen. We hadden geen familie-verplichtingen, geen plannen, dus tijd zat om lekker te knutselen. Die tijd had ik ook wel echt nodig, want die kleine dotjes, man o man, wat een werk!! Ik vind het leuk, hoor, maar juist die kleintjes dreven me af en toe tot wanhoop!! Sprongen ze niet weg, dan bleven ze steeds aan m'n vinger kleven. Had ik, voor mijn idee, een heel rijtje geplakt, miste er ineens weer eentje....  Maar goed, het is gelukt en ik ben zelf erg blij met het resultaat. Deze kaart gaat naar mijn tante die ook binnenkort jarig is.

4 opmerkingen:

  1. Het is een heel leuk kaartje geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar hij is erg leuk geworden. Ik gebruik altijd een mesje met een scherpe punt dat vind ik makkelijker dat met mijn vingers. Maar ik kom die stickertjes ook overal tegen..als ik heb gedost :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik m'n prikpen, maar ik vond vandaag ook alweer een dotje. Ik druk ze altijd aan met m'n vingers, maar daar blijven ze dus wel eens aan plakken. Heel irritant!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen