dinsdag 4 maart 2014

Round Robin

Jaren geleden ben ik een Round Robin begonnen. Voor degenen die niet weten wat een Round Robin is; je borduurt met verschillende mensen aan één borduurwerk.
Het thema voor m'n lap was 'In de tuin' en bedoelt voor kinderen. Als hij klaar zou zijn, zou hij naar een school in Polen gaan om daar te worden opgehangen. Ik ben de lap begonnen en daarna doorgegeven aan mijn vriendin. Zij heeft hem ook weer doorgegeven en ik heb hem zelfs met de post door het land verstuurd naar een paar meiden die ik via een borduurforum (dat helaas niet meer bestaat) had leren kennen.
Door privé-omstandigheden is hij erg lang onderweg geweest, maar nu is hij dan eindelijk af. Mijn schoonmoeder heeft het laatste vakje opgevuld en is daarna zo lief geweest om er een randje omheen te borduren en er een wandlap van te maken. Ik ben erg trots op het resultaat!


8 opmerkingen:

 1. Hier mag je erg trots op zijn. Wat een mooie lap, en een goed doel. En daar met zn allen aanwerken lijkt me erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is PRACHTIG geworden.. m'n complimenten :-) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die ken ik mij nog wel herinderen, dat je toen liet zien waar je mee bezig was. Maar ik vind hem echt heel erg lief en leuk geworden. Leuk om zoiets met een groep te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die ziet er mooi uit, ik heb dit ook nog wel gedaan, maar doe het nu eigenlijk niet meer. Deze krijgt vast een heel mooi plekje. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk Natasja, voor het eerst dat ik hier van hoor.Gaat vast een mooi plekje krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het is een mooi werkstuk geworden en de gedachte dat jullie dat samen gemaakt hebben is ook een leuke herinnering voor jou.
  groetjes miek

  BeantwoordenVerwijderen