dinsdag 25 februari 2014

Keuzes, keuzes, keuzes....

Vanavond is de volgende quiltles. De cursusleidster had gevraagd of we alvast wilden nadenken over de rand die we er om heen willen hebben. Nu heb ik 3 opties, maar ik ben er nog niet uit. Misschien stiekem ook toch niet helemaal tevreden met de opties, maar ja, ik heb nou eenmaal geen kist vol met stofjes. Ik heb de drie opties op de foto gezet en wil graag jullie mening horen.
Zelf neig ik naar het groen-met-witte-stipje of het roze sterretje. Pfffff, met kaarten vind ik het al moeilijk om een achtergrond te kiezen, maar dit is helemaal moeilijk! :)

9 opmerkingen:

 1. Ik zou voor het licht groene stof gaan met ruitje. Daarmee springt de binneste blokjes er lekker mee uit, dat rose zou mijn tweede keuze zijn, maar dan oogt het wat flets vind ik. Hoop dat je wat aan mijn mening heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps eens een dagje albert cuip plannen,,,daar staat een kraam vol met kleine lapjes stof. nog met een leuke prijsjes ook :)

   Verwijderen
  2. Dat leuke plan ga ik vanavond even in de groep gooien!! :)

   Verwijderen
 2. Ik zou denk ook voor de rechtse gaan. Haal je de rode streepjes mee naar voren. Daarna zou ik voor de bovenste gaan. Lekker knal en fleurig.
  Leuk om mee te denken. Maar hecht er vooral niet zo veel waarde aan hoor;)
  Ben benieuwd wat je uiteindelijk kiest.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu 4 voor het groene ruitje (manlief en de buurvrouw hebben ook hun mening gegeven) en 1 voor het roze sterretje. Jullie hebben wel gelijk dat dat groene ruitje het roze ruitje laat uitspringen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou gaan voor de roze sterretjes.
  Maar ik hou niet zo van flashy-dingen, het groen is iets te flashy voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Natas,

  Wat ben je lekker creatief zeg met zoveel verschillende technieken die je doet! Quilten lijkt me ook leuk, maar kan niet overal aan beginnen, soms al te weinig tijd om 1 kaart in de week af te krijgen... ;) Als ik jou was zou ik voor roze sterretje gekozen hebben, blijft het in dezelfde kleuren, maar wie ben ik om het te zeggen, heb nog nooit gequild ;). Ik ben benieuwd wat je zelf gekozen hebt, dat is de beste keuze :)

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen