zondag 19 januari 2014

Hobbydots

Vandaag wat het een beetje druilerige dag, dus mooi tijd om een kaartje te maken voor een mannelijke kennis die morgen jarig is. Afgelopen dinsdag was ik bij Joan's Hobbywereld (die nu een echt winkeltje heeft in Koog aan de Zaan!!) en daar vond ik dit pakketje hobbydots. Aangezien de jarige ook in het Zaanse woont, vond ik de molen wel een leuk detail voor hem.
Dit keer heb ik met een lichtbak gewerkt. Voorheen prikte ik het patroon, maar dit werkt toch veel makkelijker en sneller. Alleen springen soms de dotjes je om de oren. Hebben jullie daar ook last van?
Enfin, het is een leuk kaartje geworden. Voor vanavond staat er nog eentje op het programma, ik hoop dat ik er aan toe kom!


2 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend lief kaartje is het geworden, ik gebruik ook altijd de lichtbak erbij dat werkt veel prettiger. Dat de dots je om de oren vliegen gebeurt bij mij ook vaak, ik gebruik er als hulpmiddel een scherpe mes voor. Ik heb bijna twee projecten af dus ga ook snel weer eens wat plaatsen op mijn blog :) maar in school gaat ook weer veel tijd in zitten. Mijn opdracht die ik gisteren heb gemaakt is trouwens goed gekeurt,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Fijn dat hij is goedgekeurd! Weer een stapje dichterbij je diploma! Ik weet als geen ander hoeveel tijd er in school gaat zitten, dus ik begrijp heel goed dat je hobbies op een wat lager pitje staan. Ik wacht rustig af op je nieuwe projecten. Ben zelf ook niet één van de vlotsten. :)

      Verwijderen