zaterdag 7 december 2013

Op naar de feestdagen!

Sinterklaas is weer voorbij! De kinderen zijn weer erg verwend met al hun nieuwe speelgoed. Wat is het leuk om die glunderende toetjes te zien!! Natuurlijk hebben dochterlief en ik ook geknutseld voor de  verjaardag van de Goedheiligman. We kwamen er achter dat we geen Sinterklaasslinger meer hadden, dus hebben we er zelf maar eentje gemaakt. (zie foto) We zijn er zelf erg trots op!

En nu op naar de Feestdagen! Om alvast in de sfeer te komen ga ik vandaag de kersttaart die ik wil maken uitproberen. Nu maar hopen dat hij net zo lekker is als dat hij er uit ziet:


5 opmerkingen:

 1. Die taart ziet er goed uit. Zal vast wel goed komen jou kennende :) Ga je die als toetje serveren of voor bij de koffie met kerst?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is voor bij de koffie, hoewel manlief hem net als toetje gegeten heeft, haha! Ben jij al klaar met je kerstkaarten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je een creatief, gezond en geweldig 2014, zonnige groeten uit Rio, Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag voor 1 keer hetzelfde berichtje voor al mijn volgers, om jullie te laten weten dat ik weer helemaal ‘terug’ ben in blogland en vanaf nu jullie weer trouw volg (door ziekte lukte dat afgelopen weken niet) en je nieuwste creatie bewonderd heb. Ook wil ik jullie via deze reactie een heel creatief 2014 wensen!

  Groetjes Lisanne
  http://cardsbylies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En was je kersttaart lekker? Hij ziet er erg lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen