dinsdag 3 september 2013

Heerlijk dagje

Een prachtige zonnige dag, heerlijk om te knutselen aan de eettafel met de tuindeur heerlijk open. Af en toe wipt het konijn voorbij en regelmatig zie ik hem languit liggen. Even uitpuffen en koelte zoeken op de stenen.

En ik ben aan de slag gegaan met m'n nieuwe spullen. In de nieuwe 'Creatief met kaarten' had ik een leuk ontwerp gezien wat ik wel uit wilde proberen. Het lijkt eigenlijk meer een slingertje dan een kaart. Maar voor de kennissen die ik in gedachten heb voor deze kaart is hij perfect. Het zijn 3 onderdelen waarvan ik er nu 3 af heb.

Naderhand maak ik ze met een rood lintje aan elkaar vast en ook aan de uiteinden knoop ik wat lint, zodat hij makkelijk opgehangen kan worden.

Helaas moet ik de boel nu weer opruimen, want de kinderen komen zo uit school en dan is het niet handig om alles uitgestald op de eettafel te hebben liggen. (Hoog tijd voor een eigen werkplek????)


3 opmerkingen:

  1. Wat een leuk idee,,,zoiets had ik ooit gemaakt voor een verjaardagskaart. Tja meid ik zou ook wel een eigen hobbyplek willen hebben,,,eentje waar je alles gewoon kan laten ligen :) Waar alles bij elkaar staat in een kamer,,,,ach misschien ooit....
    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen