zaterdag 31 augustus 2013

Wie goed doet, goed ontmoet.

Een tijdje terug waren vrienden van mijn schoonouders 50 jaar getrouwd. Ter ere daarvan werd een feest gegeven en op dat feest wilden ze graag een fotograaf hebben. Ze vroegen aan mijn schoonouders of mijn man daar misschien zin in had. Hij is geen professioneel fotograaf, maar maakt graag leuke plaatjes. Geen probleem dus, manlief heeft prachtige foto's gemaakt tijdens het feest.

Naderhand moest daar een fotoboek van komen, zo eentje die je digitaal via bijv. de Hema kunt aanmaken. Zelf kon het bruidspaar dat niet, dus of ik dat wilde doen. Tuurlijk geen probleem! Ze hadden zelf al de foto's uitgezocht die ze er in wilden hebben en ik heb daar een mooi boek van gemaakt. Mijn schoonmoeder vertelde dat ze heel erg blij en geëmotioneerd waren toen ze het boek kregen. Deels door het boek en deels omdat wij deze dingen gewoon zo maar voor hun gedaan hadden. Ze wilden ons heel graag bedanken en dus kwam mijn schoonmoeder van de week aan met een tas van Pipoos waarin een bon van Pipoos voor mij zat en voor mijn man een Boekenbon.

Vanmiddag ben ik mijn bon dus lekker wezen verbrassen. Ik had nog een strengetje borduurgaren nodig voor een lopend verassingsproject en verder heb ik alvast wat in huis gehaald voor de kerstkaarten van dit jaar. Allemaal van Marianne design, want ik vind haar stijl gewoon zo leuk!!!
Ik hoef me vanavond dus niet te vervelen!!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Natas,

  Wat leuk dat je man fotograaf mocht zijn en dat jij een mooi fotoboek van de foto's mocht maken, die bon van Pipoos kun je vast goed gebruiken :) Je verrassingsproject zal vast weer schitterend zijn, even als je andere creaties! Alvast heel veel kerstkaartenmaakplezier vanavond :) Marianne Design spullen zijn echt tijdloos he, je blijft ze lang/altijd mooi vinden. M'n moeder is ook een groot fan van die producten, ze gebruikt die producten op al haar creaties, misschien vind je het ook leuk om bij haar een kijkje te nemen en misschien wel volger te worden http://ellieskaarten.blogspot.nl/
  Kerstkaarten staan ook op mijn to-do-lijstje, elk jaar is het weer een race tegen de klok hier om ze op tijd af te krijgen voor familie en vrienden, dan heb je er al snel rond de 40 nodig en daarvoor zijn heel wat knutseluurtjes nodig ;) Ik heb er nog maar 3 af, denk dat ik volgende week er weer mee verder ga, anders heb ik er rond december nog geen 10 af ;) 'n heel verhaal weer ;)

  Heel fijn weekend en veel plezier met je nieuwe kerstkaartenmaakspullen! Ik kijk uit naar de creaties die je er mee gaat maken :)
  Groetjes Lisanne
  http://cardsbylies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb even gekeken en ben volger geworden!

   Verwijderen
 2. wat LEUK.. en wat 'n prachtige spulletjes.. veel knutselplezier :-) !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat kunnen je handen dan jeuken he? ben benieuwd naar wat voor moois er allemaal uit komt :) wel lekker om met zon bon te mogen shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig al die mooie aankopen, geniet ervan en veel plezier met het maken van de kerstkaarten, zonnige groeten uit Rio, Alice

  BeantwoordenVerwijderen