vrijdag 2 augustus 2013

Geslaagd!!Voordat we op vakantie gingen heb ik mijn diploma-aanvraag gedaan. Ik was klaar met alle stage-opdrachten, had al m'n huiswerk gemaakt en al m'n examens gehaald. Voor de diploma-aanvraag moest ik een formulier invullen en dat opsturen. Ik had een klein hoopje dat m'n diploma dan op de mat zou liggen als we thuis kwamen, maar helaas.
Uiteindelijk heeft het 3,5ve week geduurd, maar gisterochtend lag hij dan toch echt op de mat! Mijn felbegeerde diploma! Ik ben nu officieel Onderwijsassistent!! Oke, er is geen werk in te vinden, maar ik vond het een erg leuke en leerzame opleiding. En een balletje kan altijd raar rollen, dus wie weet vind ik er ook nog werk in!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Natas,

  Van harte gefeliciteerd! Leuk hoor dat je die opleiding hebt gedaan, ik ga er over 3 weken mee beginnen ;) Had eerst HAVO gedaan, maar afgelopen jaar was ik veel ziek geweest en heb het net niet gehaald en was al een keer blijven zitten, dus wil ik nu verder. Daarna wil ik nog verder leren PABO of iets in het voortgezet onderwijs. Vond je de opleiding leuk? Vond je het moeilijk of was het goed te doen?

  Nu zijn er inderdaad weinig banen in te vinden, maar op google zijn er nog best een aantal vacatures te vinden! Ook kun je met het diploma tot dat je een baan in het onderwijs vind, bij gehandicapte kinderen activiteiten begeleiden.

  Vandaag wordt het de warmste dag van het jaar zeggen ze, neem maar een lekkere grote sorbet dat heb je wel verdient met het behalen van je diploma ;)

  Groetjes Lisanne
  http://cardsbylies.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je felicitatie! De opleiding is goed te doen. Ik vond het niveau erg meevallen, maar voor mij kwam daar natuurlijk nog m'n gezin bij. Dat maakte het wat gecompliceerder. Maar het is een leuke opleiding. Ik ben blij dat ik hem gedaan heb!!
   Wat leuk dat jij hem ook gaat volgen. Als je eens vragen hebt, kan je me altijd een berichtje sturen! Ik heb hem dat wel via thuisstudie gedaan, maar de eisen zijn hetzelfde.
   Fijn weekend!!

   Verwijderen
 2. goed zég.. (nogmaals) hartelijk gefeliciteerd!
  groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen