woensdag 2 september 2015

Kinderliedjes

Het was even zoeken, maar ik ben er weer! Picasa was veranderd en daardoor kon ik geen foto's plaatsen. Ik heb nu ontdekt dat het via Google+ moet, dus ik ben weer gered.
Vorige week heb ik de Kinderliedjes er weer eens bijgepakt. Deze UFO gaat al zeker 30 jaar mee. Niet met mij alleen, want mijn oma is er mee beginnen. Via een tante kwam hij bij mij terecht. En zo af en toe pak ik hem weer op. Helaas moest ik dit keer beginnen met uithalen. Ik had een vijvertje geborduurd met groen, terwijl het grijs moest zijn. De symbooltjes lijken ontzettend op elkaar en ik had ze gewoon door elkaar gehaald. Gelukkig ook nog wel een stukje er bij geborduurd!
Ik borduur deze met behulp van een borduurring. Verder gebruik ik hem eigenlijk nooit, maar bij deze stof (linnen, Aida heeft toch duidelijk mijn voorkeur.) vind ik dit erg prettig werken.
Het geheel ziet er als volgt uit:

5 opmerkingen:

 1. Wat balen dat je moest uithalen, zonde van je werk. maar je bent toch al over de helft ermee als ik het zo zie. Je heb straks wel wat moois aan de muur hangen, waar je oma ook nog aan heeft mee gewerkt dat maakt het wel een speciaal werkje lijkt mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt maar zo, ben nog lang niet op de helft. Het zijn 16 kinderliedjes! :)

   Verwijderen
  2. Sorry, het zijn er 12, verkeerd geteld.

   Verwijderen