dinsdag 9 juni 2015

Vogelhuisje

Tijdens één van mijn internetrondjes kwam ik op de facebookgroep van Yvonne van Ewijck het doosje tegen waarover ik al eerder geblogd heb. Ik raakte met de maakster er van aan de praat en toen heb ik ook nog een voorbeeldje voor een vogelhuisje gekregen. Zo gauw ik tijd had heb ik hem gemaakt. Helaas ontbreekt het me te vaak aan knutseltijd, want ik heb nog zoveel leuke ideeën uit te werken! Zoals morgen bijvoorbeeld. Dan gaat Joke (die mij aan deze voorbeeldjes heeft geholpen) met haar knutselgroepje een leuk doosje knutselen. Ze heeft het voorbeeld met de maten op Yvonne's fb-pagina gezet met de oproep er bij om ook mee te knutselen. Vanavond dus alles alvast klaarleggen en dan hoop ik morgen mee te kunnen doen!


3 opmerkingen:

 1. Wat een schattige huisje is het geworden. Ben benieuw naar je volgende doosje wat je gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige huisje is het geworden. Ben benieuw naar je volgende doosje wat je gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Natas, Wat leuk dat je een berichtje op mijn blog hebt achtergelaten. Rucola schiet ontzettend snel door, daar moet je snel bij zijn. Het leuke is wel dat als je het laat bloeien en zich uit laat zaaien, je volgend jaar op deze plek allemaal kleine rucolaplantjes krijgt.
  Kruiden drogen gaat vrij makkelijk. Je knipt de takjes af, bindt ze bij elkaar met een lang touw. Hang de kruiden vervolgens op een donkere, droge plek te drogen door een lus aan het eind van het touw te maken en ze vervolgens aan een spijker te hangen of met een punaise vast te prikken. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen