dinsdag 28 januari 2014

Thee schenken!

Weer een plaatje van Yvonnes Creations. Van hetzelfde knipvel als de vorige, dus met het thee-thema. Nu ben ik dol op thee, dus dat is aan mij wel besteed. Afgelopen woensdag vierde ons dochtertje haar kinderfeestje en hebben we ook een High Tea gedaan. Was zo leuk met 8 meiden van 5-7 jaar. Ze vonden het erg leuk om zelf hapjes te maken en natuurlijk ook even te snoepen!
Maar goed, terug naar de kaart. Ook deze is weer met hobbydots gedaan. Het is erg verslavend. En er zijn zoveel leuke patroontjes en knipvellen om uit te kiezen! Ik las laatst dat Yvonnes Creations een nieuwe lijn knipvellen voor mannen heeft gemaakt. Ik heb een voorproefje gezien en ze zijn leuk!!!! Vooralsnog liggen ze nog niet in de winkel, maar ik heb geduld.... :)
En dan nu de kaart natuurlijk!

Helaas heb ik na vanavond wat minder tijd voor de kaarten, want vanaf vanavond ga ik een basiscursus quilten volgen. Tijdens deze cursus ga ik (als het goed gaat, haha) een quiltje van 48x48 cm. maken. Ik ben van plan om van het eindresultaat een kussentje te maken voor op de nieuwe kamer van ons dochtertje. De stofjes heb ik al klaar liggen. Het accent ligt natuurlijk op roze, want daar houdt ze van!2 opmerkingen: