zondag 9 december 2012

Adventskalender

Een paar jaar geleden ben ik aan een adventskalender begonnen. Hij vordert heel gestaag. Ik pak hem niet vaak, omdat het erg fijn stramien is en bovendien heb ik in de zomer nooit zin in kerstdingen. Heel stom, want eigenlijk moet ik dat gewoon eens doen.
Tot nu toe heb ik 8 afbeeldinkjes klaar. En ik vind ze echt prachtig! Mijn schoonmoeder gaf mij al het advies om hem gewoon steeds op een vast tijdstip even te pakken. Dan gebeurt er toch wat aan. Maar ja, er liggen ook nog zoveel andere mooie werken te wachten.... :o)


4 opmerkingen:

 1. Wat leuk!
  Misschien is het een idee om elke maand mee te doen met IHSW, dan heb je een weekend om een borduurtje te doen en groeit hij gedurende het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest even opzoeken wat het was, maar dat klinkt wel goed! Misschien dat ik daar inderdaad aan mee ga doen. Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 2. hij is ook heel bewerkelijk,,,mij moeder heeft mij toen geholpen en nu hangt hij voor de derde jaar te pronken....maar ooit komt hij wel af hoor :)
  kerstkaarten/werkjes werk ik elke maand ook een weekend aan. maar in december werk ik alleen aan kerstkaarten en werkjes dan zit ik al lekker in de stemming
  liefs jolan

  BeantwoordenVerwijderen